https://mapix.hu/wp-content/uploads/2018/05/maradj_a_palyan.jpg

A dolgok nagyon gyorsan változnak! Maradj a pályán!

Szerző: mapix

A fogyasztók az őket körülvevő rendszerek folyamatos finomításához, formálásához alkalmazkodva, azokat megtanulva egyre intelligensebbé válnak és egyre tudatosabbá a reklámzaj pedig egyre erősebben, intenzívebben dübörög mindenki fülébe. Az online világ térhódítása rendkívül gyorsan alakítja, módosítja a vásárlás útját.

Ennek köszönhetően nagyobb jelentőséggel is bír az alkalmazkodás. Napi szinten kell nyomon követni és értékelni az üzleti tevékenységek hatását. Ki kell szolgálnunk. A magasabb szintű felhasználói igényeknek minél gyorsabb és releváns információval eleget kell tennünk, ha a pályán szeretnénk maradni. Mindeközben ne felejtkezzünk meg Big Data-ról sem, hiszen az egyre kifinomultabb felhasználok igényekhez tudnunk kell mit szeretnének és hol. 

A „Big Data” a cégek, az intelligens hálózatok, a magánszektor és az egyéni felhasználók által világszerte és napi szinten előállított óriási adatmennyiséget jelenti. Strukturáltan és kielemezve ez a rengeteg információ nagy hasznot hozhat a cégek és ügyfelek számára. A magánélet és a munka területén egyaránt jelen lévő digitalizáció egyre növekvő adatmennyiségeket eredményez és az adatok mennyisége folyamatosan csak növekszik.

A megfelelően felhasznált „Big Data” magyarázatot adhat a felhasználók fogyasztói és információs viselkedésére, segítséget nyújthat piacok felméréséhez, javíthatja a marketing- és értékesítési kampányokat, támogatást adhat az árképzésnél és optimalizálhatja a logisztikai folyamatokat és az árufolyamot.

Neked milyen információid vannak a vevőidről?

mapixA dolgok nagyon gyorsan változnak! Maradj a pályán!