Filmgyártás


A Mapix Film Kft. produkciós bázisként működik a filmgyártás területén, legyen szó gyártásról, vagy utómunkáról. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a komplett filmgyártás során felmerülő összes feladatra. Ide tartozik az utómunka, forgatás, reklámfilmek készítése, profi 2D és 3D animációk, vágás a vizuális effektek, céges imagefilm gyártása, online videók készítéséig bezárólag a média minden területén otthon vagyunk.

Az elmúlt 6 évben több mint 500 image-, reklám-, PR- és receptvideót gyártottunk. Referenciáink között szerepel a Waberer’s részére forgatott reklámfilm, az AluKönigstahlnak készített számos image videó és a Szegedi Szabadtérinek gyártott PR kisfilmek is. Valamint a legújabb irányzat szerint készítettünk már rövid, pörgős social médiában kedvelt videókat is.

Fő tevékenységi területünk corporate, bemutatkozó és image filmek, koncertfelvételek, operafilmek, egyedi és minőségi 2D és 3D animációk, reklámfilmek készítése, kreatív tartalmának kivitelezése, forgatókönyv és storyboard megalkotása. Miért tartjuk fontosnak ezeket? Az egyik leghatékonyabb marketing eszköz. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az internetes adatforgalom majdnem 75%-a videós tartalom.

hangulatképek

a forgatásokról

s303ds_5w6t50dvFilmgyártás