https://mapix.hu/wp-content/uploads/2019/04/randalyn-hill-1184619-unsplash.jpg

Instagram Hashtag Guide

Szerző: mapix

Te fordítasz időt arra, hogy megtaláld a profilodnak releváns hashtageket az Instagramon?
Ha felmerül benned, hogy ez miért olyan fontos, akkor olvasd el a Hashtag GYIK-ünket!

Miért kell hashtageket rakni a bejegyzésembe?
Nagy mértékben segít a célközönség elérésében. Ha helyesen használjuk a hashtageket az Instagramon, több lájkot és több követőt szerezhetünk.

Mennyi hashtaget használjak?
Te döntöd el. Néhányan úgy vélik, hogy az összes hashtag (30 a megengedett) használata spamszerűnek tűnhet, mások azt mondják: “Használd ki a lehetőséget a célközönséged felfedezésére!”

A posztba vagy a kommentbe tegyem a hashtageket? Számít?
Őszintén? Nem számít. Nincs bizonyíték arra, hogy az első kommentben szereplő hashtagek nem működnének. Mindkét út jól működik, rajtad múlik, melyiket választod.

Mik a megfelelő hashtagek?
Először is kerüld a trükkös hashtageket (pl. #likeforlike), illetve a több, mint 1 millió alkalommal használt hashtageket, hiszen ezek csak néhány extra szerencsét hozhatnak, nem fognak abban segíteni, hogy megtaláld a valódi célközönségedet. Használj olyan hashtageket, amik leírják a termékeidet, szolgáltatásaidat!

Inspirálódj hozzád hasonló Instagram profilokról! Találd meg a hangod az Instádon, mert ma már elengedhetetlen a platformon való megjelenés.
Ha úgy érzed, hogy ezt nem Neked találták ki, keress fel minket, segítünk létrehozni és megalkotni az Instagram stratégiádat! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

mapixInstagram Hashtag Guide