ismerd meg

csapatunkat

Mitől vagyunk mások? Mind a for-profit világban, mind a művészvilágban fellelhetőek partnereink. Büszkék vagyunk arra, hogy több látásmódot is képesek vagyunk képviselni, nem riadunk meg egy operafilm elkészítésétől, sem attól, ha egy teljes próbafolyamaton keresztül kell megtalálunk azokat a pillanatokat, melyekért érdemes a kultúrában élni és dolgozni, láthatatlan szemként kísérni és kivárni. Legyen szó bármelyik területről, mi minden megbízáshoz ugyanolyan gonddal és profizmussal állunk hozzá.  A kreativitás, az innováció és a proaktív szemlélet áll a középpontjában mindannak, amit csinálunk. Az elmúlt 6 évben több mint 500 image-, reklám-, PR- és receptvideót gyártottunk.

Filozófiánk, hogy nem vagyunk egy tipikus ügynökség és ehhez a mai napig ragaszkodunk. Szerintünk egy marketingstratégia vagy egy film készítése több mint megbeszélni, felvenni, megvágni, leadni. Ezekhez a feladatokhoz több kell. Úgy gondoljuk, meg kell értenünk a partnereinket, a helyzetüket és a csapatukként őket kiegészítve, azzal az erővel és lelkesedéssel létrehozni valamit, ami segíti őket, segít elérni a céljaikat. 2008-ban mindössze két fővel és két laptoppal indítottuk el cégünket. Mára már komplex szakmai háttérrel és sokéves tapasztalattal rendelkező csapattal dolgozunk azon, hogy integrált és mindig a legújabb technológiáknak megfelelő filmes-, marketing- és kommunikációs megoldásokkal segítsünk partnereinknek tevékenységükben. A munkánk a szenvedélyünk.

Minden helyzetben

rugalmas megoldás

Hisszük, hogy az egyedi, erőteljes ötletek katalizátorként működnek, melyekben az emberek a mindennapjaikat élve hihetnek és magukévá tehetik. Ezek az ötletek képesek pozitív változást hozni egy márka megítélésében, kapcsolataiban a fogyasztókkal és alkalmazottaival szemben.
 
Segítünk új utat találni, innovatív partnerként támogatást nyújtani!
Kapcsolat

Tekintsd meg munkáinkat!

s303ds_5w6t50dvRólunk